Verplaatsen Rabobank geldautomaat in Haps

Verplaatsing Rabobank geldautomaat in Haps

Beugen, 12 juni 2018 – De Rabobank geldautomaat aan de Kerkstraat 14 in Haps wordt met ingang van 10 juli om veiligheidsredenen verplaatst. De geldautomaat verdwijnt niet uit het dorp. De Rabobank meent een goede oplossing te hebben gevonden om in de Spar aan het Raadhuisplein 4 een instore-geldautomaat te plaatsen.

Contant geld opnemen
“Door de plaatsing van de instore-geldautomaat bij de Spar, blijven wij de inwoners van Haps toch de mogelijkheid bieden om contant geld op te nemen. Wij begrijpen dat er nu rekening gehouden moet worden met de openingstijden van de winkel. Toch menen wij dat de veiligheid van de bewoners van de bovenwoning bij de huidige geldautomaat van groter belang is. Wij rekenen dan ook op ieders begrip,” licht Ron Vanlier, directeur Particulieren & Private Banking Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen toe.

Alternatieven
Voor klanten van de Rabobank die (tijdelijk) minder mobiel zijn biedt Rabobank diverse alternatieven aan om goed van dienst te zijn. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de Rabo Geld Express of het verlenen van een volmacht. Niet zo thuis in mobiel bankieren? Dan kan er thuis een adviseur komen om te helpen met dagelijkse bankzaken.

Rabo Geld Express
Met de Rabo Geld Express kunnen klanten van de Rabobank contant geld thuis laten bezorgen. Via één telefoontje aan de bank kan gebruik gemaakt worden van de Rabo Geld Express.

Volmacht
Een andere mogelijkheid is het verlenen van een volmacht aan een derde, bijvoorbeeld aan een gezins- of familielid die de geldzaken beheert.

Mobiele adviseur
Tevens kunnen klanten van de Rabobank gebruik maken van de mobiele adviseur. De mobiele adviseur bezorgt geen contant geld, maar bespreekt en regelt de dagelijkse bankzaken aan huis. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, het is een service van de bank.

Voor zowel de Rabo Geld Express, het verlenen van een volmacht, de mobiele adviseur of overige vragen kan er contact opgenomen worden via telefoonnummer (0485) 450 450.

logo