LEGENDS of ROCK in het Land van Cuijk

Binnenkort is het zover! Want dan komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour voor de eerste keer naar het Land van Cuijk!
Op zaterdag 2 november verandert Sporthal De Stappert in Haps in een geweldige Rock-tempel en is Haps ROCKCITY ‘the place to be’!
In samenwerking met ThunderRock vindt er een vette LEGENDS of ROCK XL-editie plaats met de No. 1 tributes van The Rolling Stones, Deep Purple, Iron Maiden, Queen, Bon Jovi, AC/DC en Metallica. Op het XL-podium spelen deze topbands op spectaculaire wijze alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden.
En zoals jullie van ons gewend zijn, alles tot in de puntjes geregeld: geweldig geluid, dynamische lichtshows, special effects, ruim aanbod van eten en drinken, vakkundig en enthousiast barpersoneel en een ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen. Tijdens het festival zijn ook de tribunes van De Stappert geopend!
Sporthal de Stappert, Beerseweg 2 in Haps opent op zaterdag 2 november om 14.00 uur haar deuren en het programma start 14.30 uur.
Kaarten kosten in de voorverkoop € 35,- en aan de kassa € 40,-.
Deze zijn verkrijgbaar of te bestellen via: sportcafé De Stappert, Beerseweg 2, Haps, telefonisch: 06-30316090 (John Nabuurs), mail: sportcafe.stappert@home.nl
Kaarten zijn ook online verkrijgbaar, ga hiervoor naar: https://legendsofrocktributetour.com