21 maart 2018: Hoe heeft Haps gestemd?

Liberaal Land van Cuijk grote winnaar!

180321 verkiezingen004

Tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 is gebleken dat Liberaal LvC de grote winnaar is geworden van Liesbeth van Heeswijk. ABC is tweede geworden met op afstand CDA.
Rick van Munsteren (18 jr.) die voor de eerste keer mocht stemmen werd aangenaam verrast door Burgemeester Hillenaar met een kadobon.

Anekdotes:
Een meneer kwam op het stembureau met deze keer alle vereiste documenten want hij wilde niet nogmaals in de Carnavalskrant worden vermeld dit jaar!
Een mevrouw kwam stemmen maar was wat in de war! (dronken?!) Ze moest naar het juiste stemhokje geleid worden. Vervolgens kleurde ze zowat alle vakjes rood.....!
Een meneer werd boos: zijn vrouw had voor hem gestemd en hij zag dat de persoon van het stembureau een nummer op haar stembiljet had geplaatst. Dat deed hij omdat hij wilde bijhouden hoeveel personen een stem uitgebracht heeft. De meneer vond dit niet juist en verliet zonder zelf te stemmen het bureau.......?
Een meneer had het biljet waarmee hij voor de sleepwet kon stemmen thuis laten liggen. Het was net voor 21.00 uur maar hij ging het toch halen naar de Parallelstraat. 8 Minuten na 21.00 uur kwam hij binnen maar nu was hij daarmee te laat!
Geconcludeerd kan worden in Haps: hoe meer lijstduwers je hebt des te groter je verkiezingsuitslag wordt.