Pieperschel
De wereld staat even stokstijf stil. We moeten allemaal thuis en binnen blijven om het corona-virus ook tot staan te brengen en om zo de drukte op de Intensive Car-units van de ziekenhuizen te ontlasten. Maar nu kan er wel veel thuiswerk verzet worden. Voor de baas natuurlijk maar ook voor de eigen tuin. En die is dan ook in “no time” op orde en klaar voor de lente. In de avonduren languit in de bank naar het laatste corona-nieuws kijken. Ver vooruit kijken is nu even niet aan de orde. De gedachten dwalen dan noodgedwongen al gauw af naar die goeie ouwe tijd, lang geleden!
Station

Lees meer: Zoi kunne.... (3)

Tijd kopen…
We leven momenteel in wel heel uitzonderlijke tijden door dat corona-virus! En dat terwijl iedereen er nou net zo’n zin in had om van TwintigTwintig een echt mooi jaar te gaan maken.

Lees meer: Zoi kunne.... (2)

Reünie
In de eerste week van januari van dit jaar 2020 kreeg de webmaster van deze Hapse website een leuke mededeling om te plaatsen op de Dorps-agenda.

Lees meer: Zoi kunne

Het Culinaire Frühschoppen met Blaaskapel De Rozenbottels
Op zondag 29 maart vindt het jaarlijkse Culinaire Frühschoppen van Blaaskapel De Rozenbottels uit Haps plaats. Tijdens het jaarlijkse culinaire evenement trakteert blaaskapel De Rozenbottels het vele publiek, naast mooie blaasmuziek, ook op diverse culinaire hoogstandjes afkomstig van de Hapse ondernemers.
rozenbottels polkapfest

Lees meer: 29 maart: Het Culinaire Fruhschoppen 2020 in Haps

Nieuw sponsorcontract met de Nabuurs-bedrijven uit Haps
Het jaarlijkse tennistoernooi van TV De Zoetsmeer start binnenkort weer. Van 14 tot en met 29 maart zal gestreden worden in de diverse onderdelen Damesdubbel, Herendubbel en Gemengd Dubbel op de kunstgrasbanen aan de Zoetsmeerweg.

Lees meer: Nabuurs Open Dubbeltoernooi 2020 gaat weer van start

De succesvolle talentenjacht van Muziekvereniging Juliana op 4 april in Haps.
De stembanden zijn in optima forma, de instrumenten zijn gepoetst en gesmeerd, de techniek is er klaar voor, de presentatie is er klaar voor en sporthal De Stappert is er klaar voor. Kortom: Muziekvereniging Juliana, onder leiding van dirigent John Derks, staat muzikaal in de startblokken om van het evenement 'We Want You” samen met haar deelnemers, op zaterdag 4 april weer een fantastisch muziekfeest te maken.
orkestoverzicht

Lees meer: Haps is bijna klaar voor 3e editie van We Want You: 4 april 2020

Om 19.30 uur op SBS6
Een cameraploeg van SBS6 heeft recentelijk een bezoek gebracht aan Haps ten behoeve van het programma "Man bijt hond".
De reportage zal worden uitgezonden op maandag 2 maart om 19.30 uur op SBS6.

 

Nieuw Greenpoint tankstation met duurzame brandstoffen in Haps
Foto Greenpoint Haps 2
In Haps nabij de afslag van de A73 kunnen met ingang van 10 februari 2020 duurzame brandstoffen worden getankt bij het nieuwe Greenpoint tankstation.

Lees meer: Greenpoint tankstation Haps op 10 februari 2020 geopend.

Weg maakt plaats voor industrieterrein Laarakker.

IMG 2497

Uitbreiding Greenpoint
Op het bedrijventerrein Laarakker in Haps wordt in het eerste kwartaal van 2020 een nieuw Greenpoint-tankstation geopend. Op dit moment is de bouw van de locatie in volle gang.

Lees meer: Uitbreiding Greenpoint in Haps

logo