25 mei: Rommelmarkt Haps op Hemelvaartsdag

Opbrengst t.b.v. jeugdopleiding MV Juliana
Donderdag 25 mei a.s. (Hemelvaartsdag), vindt in Haps de jaarlijkse rommelmarkt plaats die georganiseerd wordt door Muziekvereniging Juliana. Deze markt trekt elke jaar weer vele honderden bezoekers uit de wijde omgeving naar het dorp Haps.

Juliana’s rommelmarkt kenmerkt zich door een kwalitatieve goede rommelmarkt. Voorafgaande aan de markt vindt wekelijks een inzameling plaats in Haps waarbij alleen goede en bruikbare spullen ingeleverd kunnen worden. De mooiste en meest kostbare spullen komen ieder jaar onder de hamer van de veilingmeester. De overige spullen bevinden zich in de vele kramen op de markt. Het geheel wordt sfeervol aangekleed en onder het genot van een hapje en een drankje kan er naar hartelust gesnuffeld worden in de 1001 artikelen die worden aangeboden: boeken, curiosa, pc’s, elektronica, bruingoed, witgoed, speelgoed, etc. Alles is weer aanwezig.
Ter gelegenheid van de rommelmarkt vindt ook weer de rommelmarktloterij plaats. De opbrengst van deze loterij, evenals de markt zelf, komt ten goede aan de jeugdopleiding van de muziekvereniging. De loten kosten €1.00 per stuk en zijn op de markt zelf te koop.
De markt wordt gehouden op het Marijkeplein in Haps. De entree bedraagt € 2.00..
De markt opent om 10.00 uur haar deuren en sluit rond de klok van 14.00 uur. Voor informatie over de markt kunt u terecht op www.mvjuliana.nl of de facebookpagina www.facebook.com/muziekverenigingjuliana en via info@mvjuliana.nl Er is ook dit jaar geen kraamverhuur mogelijk.

logo