Ook Hapse Boys 4 kampioen!

Seizoen 2016-2017 ongekend succesvol voor Hapse Boys.
IMG 0741

Nadat eerder dit seizoen Hapse Boys 1 en 2 de kampioensvlag reeds ten top hadden gehesen is het op zondagmiddag 5 juni 2017 opnieuw feest in de Hapse Boys gelederen door een 2-0 winst op HBV 3.

Omdat in de reguliere competitie de teams van Hapse Boys 4 en HBV 3 gelijk geëindigd waren was een beslissingswedstrijd noodzakelijk om een kampioen te kunnen bepalen. Hapse Boys was beter en gevaarlijker maar was niet in staat dit uit te drukken in doelpunten.
IMG 0715

Hapse Boys supporters weer in grote getale present!

Midden tweede helft is een krasse beoordelingsfout van de HBV-goallie de inleiding tot de eerste tegentreffer: op een diepe bal op Hapse spits Koen Gerritsma gaat de keeper onder de bal door en maakt hands buiten de zestien. Dit betekent een vrije trap voor de Boys en rood voor de Beerse goallie. Een Beerse veldspeler komt op doel te staan. Bij de toegekende vrije trap, genomen door Coen Mooren, wordt de bal bijzonder knap via de onderkant van de lat in het Beerse doel geknald! 0-1. Hierna krijgt Hapse Boys enkele goede mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden maar steeds staat de “stand-in keeper” op de juiste plaats om het gevaar te bezweren.
IMG 0723

Goede mogelijkheid eindigt naast het doel.

Maar in de laatste minuut van de wedstrijd maakt spits Koen Gerritsma aan alle onzekerheid een eind en tikt de bal naast de HBV-keeper in het doel: 0-2.
IMG 0727

Vreugdevuur bij Hapse Boys 4!
IMG 0732

Voorzitter Corne Tak deelt de kampioensschaal uit.
IMG 0738

logo