10 mei Hemelvaartsdag weer Rommelmarkt in Haps

Een leuk dagje uit in Haps.
Het dorp Haps staat op donderdag 10 mei a.s. weer in het teken van de jaarlijkse rommelmarkt van Muziekvereniging Juliana. De Hapse markt vindt dit jaar voor de 31e keer plaats. Vele duizenden hebben in de afgelopen jaren de markt in Haps weten te vinden en komen graag ieder jaar weer terug. Kenmerkend voor de markt is de overzichtelijkheid waarop de spullen worden aangeboden. Het vele speelgoed, de vele boeken, de schilderijen, elektronica, huishoudelijke apparatuur, kleinmeubelen etc. etc. wordt allemaal uitgesorteerd te koop aangeboden.
Overigens: er is geen kraamverhuur. Alleen de “goede” rommel is volgens de organisatie geschikt voor de markt. Men gaat liever voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.
Inzameling
Een lange inzameling gaat dan ook aan de markt vooraf. Naast het intensief rondsnuffelen is er natuurlijk ook weer de gelegenheid om de inwendige mens te versterken. Een ware delicatesse zijn ondermeer de originele Hapse wafels. Zij worden vers op de markt gebakken. De mooiste en beste artikelen komen weer onder de hamer van de veilingmeester. Tijdens deze markt vindt ook weer een loterij plaats waarmee hele leuke prijzen gewonnen kunnen worden zoals o.a. een boodschappencheque ter waarde van EURO 125.00.
Vanaf 10.00 uur is de markt geopend en rond de klok van 14.30 uur worden de deuren weer gesloten.
De entree bedraagt € 2.00.
Kortom: 10 mei: een leuk dagje uit in Haps.
Voor meer info zie www.mvjuliana.nl of de Facebookpagina: www.facebook.com/muziekverenigingjuliana