31 maart: Het Culinaire Fruhschoppen Rozenbottels Haps

Muzikale en culinaire verrassingen!
Een aantal jaren geleden ontstond het idee om alle trouwe bezoekers van het jaarlijkse frühschoppen, naast muzikale verrassingen, ook te verwennen met culinaire verrassingen. Op deze wijze ontstond het “Culinaire Frühschoppen”. Het werd een groot succes en het gezellige culinaire frühschoppen heeft een vaste plek verworven op de jaarlijkse agenda van de Rozenbottels. De zeer vele gasten worden verwend met allerlei culinaire hoogstandjes welke gratis beschikbaar worden gesteld door de Hapse ondernemers. De hapjes worden geserveerd door “de catering service” van de blaaskapel.

Natuurlijk staat de muziek voorop en de liefhebbers van de Böhmische, Tsjechische en Moravische muziek worden daarom ook weer verwend met mooie blaasmuziek. Het programma herbergt dit jaar ook een groot aantal nieuwe muzieknummers welke ten gehore worden gebracht door de Rozenbottels. In oktober jl.. vierde de blaaskapel op grootse wijze haar 50-jarig bestaan in sporthal de Stappert en de kapel timmert nog steeds muzikaal voortvarend aan de weg. Ook dit jaar staan er alweer een groot aantal optredens op de agenda waarbij natuurlijk het jaarlijkse Kapellenfestival, hetgeen dit jaar plaatsvindt op 26 oktober plaatsvindt in Haps, niet onvermeld mag blijven. Meer nieuws en informatie over de Rozenbottels treft u aan op haar website www.derozenbottels.nl en via www.facebook.com/derozenbottels.
Het culinaire frühschoppen begint om 12.00 uur in zalencentrum de Posthoorn aan de Kerkstraat 6 in Haps. De toegang is gratis. De zaal is open vanaf 11.00 uur.

logo