28 en 29 mei 2019: Wandel2Daagse in Haps

Alweer de 7e editiei!
De zevende editie van de Wandel2Daagse in Haps vindt dit jaar plaats op dinsdag 28 en woensdag 29 mei. De wandeltochten zijn geschikt voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen.
De Wandel2Daagse is opgezet op initiatief van De SchitteRing, Theo Bens van de KBO en Hapsenaar Piet Gerrits van de Zonnebloem.
De wandelaars kunnen tijdens hun deelname kiezen uit drie verschillende afstanden. De kortste afstand is vijf kilometer en de langste afstand is tien kilometer. Ook de tussenafstand van 7,5 kilometer behoort tot de mogelijkheden.
De wandelingen starten tussen 18.00 uur - 19.00 uur bij De SchitteRing aan de Burgemeester van Hultenstraat 6 in Haps. Ook rolstoelgebruikers zijn van harte welkom om samen met een begeleider deel te nemen. Het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro per persoon.
Onderweg zijn er pauzeplaatsen en krijgen de deelnemers een versnapering. Ook is er volop vertier onderweg. Op de tweede dag is er een feestelijke binnenkomst bij café/zaal De Posthoorn in Haps.

logo