Hemelvaartsdag 30 mei a.s.: Rommelmarkt in Haps

Organisatie weer in handen van Muziekvereniging Juliana.
Het dorp Haps staat op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) weer in het teken van de jaarlijkse rommelmarkt van Muziekvereniging Juliana. Vele duizenden hebben in de afgelopen jaren de markt in Haps weten te vinden en komen graag ieder jaar weer terug.
Kenmerkend voor de markt is de overzichtelijkheid waarop de spullen worden aangeboden. Het vele speelgoed, de vele boeken, de schilderijen, electronica, huishoudelijke apparatuur, kleinmeubelen etc. etc.,wordt allemaal uitgesorteerd te koop aangeboden. Overigens: er is geen kraamverhuur. Alleen de “goede” rommel is volgens de organisatie geschikt voor de markt want ieder jaar gaat zij voor kwaliteit
Inzameling
Een lange inzameling gaat dan ook aan de markt vooraf. Naast het intensief rondsnuffelen is er natuurlijk ook weer de gelegenheid om de inwendige mens te versterken. Een ware delicatesse zijn ondermeer de originele Hapse wafels. Zij worden vers op de markt gebakken. De mooiste en beste artikelen en komen weer onder de hamer van de veilingmeester en tijdens deze markt vindt ook weer een loterij plaats waarmee hele leuke prijzen gewonnen kunnen worden, o.a. een boodschappencheque ter waarde van € 125.00.
De markt wordt gehouden midden in het centrum van het dorp Haps en is gemakkelijk te bereiken. Vanaf 10.00 uur is de markt geopend en zij sluit rond de klok van 14.30 uur weer haar deuren. De entree bedraagt € 2.00. Het parkeren is gratis.
Kortom: een leuk dagje uit in Haps. Voor meer info zie www.mvjuliana.nl of de facebookpagina : www.facebook.com/muziekverenigingjuliana

logo